Nyt kapitel – nyt liv

Velkommen til 🤗

Jeg har for nyligt startet på et helt nyt kapitel i livet – jeg har solgt min virksomhed, som jeg gennem 9 år har identificeret mig med.

Nu skal jeg i stedet vænne mig til livet som hjemmegående på barsel. I hvert fald de næste mange måneder. ☺️

Barselslivet er bestemt ikke kedeligt, men det kan (til tider) være både ensomt, udfordrende og udmattende for enhver mor..! Er du heldig, ligesom jeg selv, at have flere børn, kan dagene hurtigt forsvinde i huslige pligter, opmærksomheds-udbrud og oprydning. Fortvivl ej, børnene bliver større for hver dag – og dagene går jo relativt hurtigt, ikk? 😅

Bloggen her bliver en god blanding af mine børn (udfordringerne, kærligheden og helt sikkert også overspringshandlinger) og mit nye projekt *læs: en gang iværksætter, altid iværksætter 🤗

Jeg håber på at kunne hjælpe andre i “nød” eller blot inspirere, hvis ikke kan man altid få et godt grin -og tænke, godt jeg ikke har lige så meget at se til 😉

❤️ kram ❤️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: