Sund på 21 dage

Det tager kroppen 21 dage om at indøve en ny vane. Netop derfor kommer min e-bog til at bære titlen: Sund på 21 dage.

Bogen har været længe undervejs, og er stadig ikke helt færdig. Ideen til indholdet fik jeg, da jeg selv startede mit “nye” liv som veganer for god 3 år siden. Jeg gik fra den ene dag til den anden, fra kødspisende til veganer og har aldrig set mig tilbage. Allerede på 2. Dagen kunne jeg mærke forbedring på min løbetræning, og derefter gik det stærkt på forbedringerne i resten af kroppen.

For 3 år siden var det ikke så udbredt -eller “moderne” at være veganer, og jeg indrømmer blankt at det var en jungle at skulle finde simple madvarer, hvis ikke jeg ville leve af rå grøntsager og frugt. Nu har tiderne heldigvis forandret sig, og supermarkederne bugner efterhånden af veganske alternativer til det meste.

Sund på 21 dage indeholder en kostplan til 3 uger. Opskrifter til alle retterne. En sektion med veganske desserter (når sukkertrangen bliver for stor). En vejledning med hvad der der kan forventes at ske under den første uge, hvor kroppen vil reagere på den nye livsstil. Basis lager/ basis indkøb til det veganske køkken.

Alle opskrifterne er sunde, plantebaserede og fyldt med proteiner, vitaminer og mineraler så DU ikke kommer i hverken protein eller kalk underskud 😉 (Ingen har nogensinde bekymret sig om mit protein eller kalk indtag før jeg meldte ud at jeg var veganer, til trods for at jeg aldrig har drukket mælk). -Utroligt som vores landbrugssamfund har en hjernevaskende indflydelse på alt 😅

Jeg modtager gerne forslag eller ønsker til hvad du som læser kunne tænke dig at vide eller læse om i bogen. 😊

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: