Alternativ behandler

For snart et år siden, fandt jeg pludselig ud af at jeg ventede nr. 3 baby. Det kom som en kæmpe overraskelse, 11 uger henne og midt i en kæmpe udvikling i min daværende virksomhed. Man kan sige at dem lille baby væltede min verden helt på hovedet, på både godt og ondt. Planlagt -Nej, ønsket -Ja! ❤️

Første tanke var at jeg håbede det blev en sund og rask baby, så vi ikke skulle igennem et års mareridt, uden søvn og med masser af frustrationer endnu engang. Vores mellemste havde refluks, var øre barn og var nærmest aldrig helt tilpas. -Han fejede refluksen væk med en enkelt omgang Kranio sakral behandling, og forbedrede sit velvære ved gentagne behandlinger. Derfor tilmeldte jeg mig straks alle de kurser i KST jeg kunne nå, inden jeg skulle føde (igen) sidst på året 2018.

Jeg nåede en del inden lillesøster meldte sin ankomst, og vi har (baby og jeg) sammen været på baby-Kst-kursus efterfølgende! 🥰 -Jeg har kunne hjælpe min baby med maveproblemer, uro, spændinger og samtidig kunne berolige hende med den blideste baby massage. -Hun er verdens mildeste og gladeste baby, og jeg er sikker på at mine behandlinger er grundlaget for det.

At lillesøster skulle vende op og ned på Min verden, og få mig til at tænke i nye baner er jo sikkert det der har været “skæbnen” helt fra start. Med tiden sammen med hende har jeg lavet ny-ide-virksomhed, med det formål at få sat fokus på KST og babyer, for efter min mening kan man, hvis man får tjekket baby igennem de første dage efter en fødsel, eliminere mange sygdomme, grædende frustrationer, lange nætter mm.

Min barsel bruger jeg derfor på at lave hjemmebesøg ved mødre og deres babyer, give (gratis) behandlinger, råd og vejledning til alle der måtte ønske det 😊 Jeg ønsker at hjælpe alle babyer og deres mødre med at få den bedste start på deres nye liv ❤️

Fortsættelse følger …… 😊

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: