MomiCarry

Hvis jeg selv skal sige det, så er det et ret genialt navn! Navnet på den vikle jeg selv er i gang med at promovere, få testet og forhåbentligt solgt til en masse mødre og fædre.

Første gang jeg stiftede bekendtskab til strækviklen var for 4 år siden, da min ældste datter var baby. Tigerspring, hedebølge og nyfødt baby går bare ikke i spænd, når man også skal lave andet end at sidde med baby i armene, i sofaen. Derfor købte jeg strækviklen – det var ikke en succes! Alt for varm og besværlig at binde. Jeg brugte den efterfølgende få gange til min søn, men det samme problem med babys tålmodighed og mine fumlefingre når viklen skulle bindes i en fart, opstod endnu engang.

Jeg gik længe begge barsler og fumlede med ideen om at, sådan et tubetørklæde, ville kunne sættes på samme måde. Men det blev ved tankerne, indtil jeg for 7 måneder siden fødte vores 3. Barn. Strækviklen fik endnu en chance- men det var det samme bøvl med at binde det laaaange stykke stof, i en fart! Derfor syede jeg min egen, min strækvikle måtte lade livet og blev syet om til 2 ringe/tuber -og ideen blev hermed lavet til en fysisk prototype.!

Til min store begejstring ville min datter pludselig gerne sidde tæt i en vikle, uden at svede og en mor med hænderne frie! 😊 når man har 3 små børn skal der altså laves madpakker, aftensmad, gøres rent og vaskes tøj -om baby vil det eller ej. Det kræver blot enten at baby sover, vil ligge selv eller mor har hænderne frie på anden vis.

Nu har jeg bestemt mig for at den er SÅ smart at andre skal have glæde af den også.

Hurra for barsel, gode ideer og en energi ud over det sædvanlige 🙈

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: