Træning med børn

Træning handler som alt andet man gerne vil, om at prioritere sin tid. Alle har tid til lige præcist det de gerne vil, det kræver bare at man skærer ned på noget andet (eller står tidligere op) 😅 Jeg får nok nogle rullende øjne for dette, MEN vil du noget nok, så finder du en vej!

Mange går med tankerne om st komme i form, løbe træne eller blot har et ønske om at knipse de ekstra kilo væk… Det hele foregår i hovedet, og når tiden endelig er til træning, så vælger stemmerne i hovedet at pointere at du er for træt, burde lave noget andet eller får dårlig samvittighed over at forlade de kære børn i en hel time, for at gøre noget så egoistisk som at passe på sig selv og sin krop. (Ironi kan forekomme) 🙈

Jeg løber, spinner og træner ret meget, og jeg bruger det som et frirum til at samle energi, overskud og få “tømt hovedet”. Jeg er selv bange for at jeg er blevet afhængig af at røre mig, for de dage hvor jeg ganske enkelt ikke kan nå det, er jeg i et betydeligt dårligere humør 😬🙈 MEN jeg gør det for at få en halv times mig tid, fred og ro, og få pulsen op. Jeg taber mig ikke, men det kan enten skyldes min kost eller mit lave stofskifte 🤷🏼‍♀️ Anyway – jeg træner heller ikke for at tabe mig, men for at vedligeholde min krop.

Siden 3. Skud på stammen er kommet i huset, har jeg trænet sammen med hende. Jeg har ganske enkelt ikke lyst til at bruge tid på transport til og fra motionscenter, bad og samtidig skulle passe det ind i hendes søvn. Så derfor har jeg i stedet lavet nogle forskellige træningsprogrammer og følger dem, i takt med løb og/eller spinning.

En typisk uge ser sådan ud:

  • Man – Ons – Fre=15 min. Træning hjemme
  • Tirs & Tors=30 min. Spinning el. 4 km løb
  • Weekenden 1 gang løb a 4-8 km.

Mindre kan sagtens gøre en forskel for langt de fleste, som sagt så har jeg et meget stort behov for at røre mig 😂🤦🏼‍♀️

Skulle der til gengæld være nogle af jer, der er interesserede i at få fingre i programmerne, få en kostplan eller andre spørgsmål så send mig gerne en besked. Jeg garanterer at du allerede efter en uge på min kost, og med min træning kan både se og mærke positiv forskel på din krop 👌🏻

Hop ind på Instagram senere i dag og få inspiration til træning med baby og børn 🤗 “MomiCare.blog”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: