Min baby skal på kolonitur!

Eller nej, hun er jo 4 år…! Føler dog stadig ikke at jeg er klar til at min første baby, sådan skal på tur med børnehaven i 3!!! dage…! Men her til aften har jeg alligevel fået fred (fra den egentlige baby som pænt faldt i søvn kl 20) -Så jeg kunne pakke tasken til den store dag imorgen! -Jeg føler mig lidt (meget) som en total bjørnemoar, for jeg er ikke klar til at skulle sende hende ud i den store verden helt alene!! Hun er mere end klar, men siger til gengæld også at hun kommer til at savne os, når vi snakker om turen 🙂

De næste dages opdateringer bliver sikkert med sentimentale babybilleder af hende og jeg… (Pinligt) men nu er alle advaret! Mon det er hormonerne der raser… (?) Har i andre haft det på samme måde?

Nu for en god ordensskyld så har jeg selvfølgelig booket kalenderen helt op, så jeg kun skal opdatere børnehavens facebook side en gang i timen for at se billeder fra turen! -Og ved et tilfælde rammer imorgen faktisk sammen med en “healing-session” sådan helt tilfældigt… Én eller anden må have vidst at jeg skulle bruge noget god energi på den dato! Haha…..! Åh gud! – Børn – ønsker fred for dem (en gang imellem eller flere gange om dagen) men kan så heller ikke leve uden dem i mere end et par timer…! Fordelene ved at være mor, vil ingen ende tage!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: