Min baby skal på kolonitur!

Eller nej, hun er jo 4 år…! Føler dog stadig ikke at jeg er klar til at min første baby, sådan skal på tur med børnehaven i 3!!! dage…! Men her til aften har jeg alligevel fået fred (fra den egentlige baby som pænt faldt i søvn kl 20) -Så jeg kunne pakke tasken til den store dag imorgen! -Jeg føler mig lidt (meget) som en total bjørnemoar, for jeg er ikke klar til at skulle sende hende ud i den store verden helt alene!! Hun er mere end klar, men siger til gengæld også at hun kommer til at savne os, når vi snakker om turen 🙂

De næste dages opdateringer bliver sikkert med sentimentale babybilleder af hende og jeg… (Pinligt) men nu er alle advaret! Mon det er hormonerne der raser… (?) Har i andre haft det på samme måde?

Nu for en god ordensskyld så har jeg selvfølgelig booket kalenderen helt op, så jeg kun skal opdatere børnehavens facebook side en gang i timen for at se billeder fra turen! -Og ved et tilfælde rammer imorgen faktisk sammen med en “healing-session” sådan helt tilfældigt… Én eller anden må have vidst at jeg skulle bruge noget god energi på den dato! Haha…..! Åh gud! – Børn – ønsker fred for dem (en gang imellem eller flere gange om dagen) men kan så heller ikke leve uden dem i mere end et par timer…! Fordelene ved at være mor, vil ingen ende tage!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: