Søvnmangel, dårligt humør og dårlig samvittighed…

Det må være universelt, men det hænger sammen som en ond cirkel..! Forældre med helt små børn og babyer vil sikkert kunne nikke ja til ovenstående.

Så for at være helt ærlig, har jeg lige haft sådan en dag idag. Jeg har ikke sovet i nat, eller i hvert fald kun en times tid. Mit humør blev tricket allerede inden morgenkaffen og det ene med det andet, så sidder jeg i skrivende stund i sofaen omringet af den altoverskyggende dårlige samvittighed over for mine børn. Jeg er sikkert ikke den eneste, så jeg vil slet ikke prøve at få jeres medynk 😅 Bare rolig – jeg har jo selv sat mig i situationen.

I stedet vil jeg give jer de bedste tips til at komme oven på igen, og få en fantastisk dag imorgen. Jeg må indrømme at når først jeg rammer den sorte mur, så er jeg ret stædig, og der skal en del til for at jeg kommer i godt humør – men ikke desto mindre så havde jeg 2 vildt søde og fantastiske beskeder liggende i indbakken da jeg endelig fik de 3 små banditter til at sove her til aften… Tilfældigheder 🤷🏼‍♀️ Who cares, jeg lapper det i mig alligevel.

  1. – Få dig en god nats søvn. Ja tak! – Hvis ikke jeg havde 3 børn, ville jeg sove fra nu og til jule aften. Eller hvad…(?) PS. Så har jeg hørt om (og fundet på eBay) et naturmiddel der skulle fungere som sovemiddel til børn 🙊 Min samvittighed er dog alt for stor, og jeg kan ikke få mig selv til at købe det 🤦🏼‍♀️
  2. – Tag et langt varmt bad – Jeg har desværre ikke den mulighed, da vores vandvarmer åbenbart kun kan indeholde varmt vand til ca 7 minutter 😐 (Er ikke tilfreds, men der er stadig 7 minutters brandvarmt afslappende vand) og det er bedre end ingenting 🌸
  3. – Se en god film. Tja… jeg har nået det punkt i min barsel med søvnunderskud, at hvis jeg endelig sætter en film på så ser jeg ca 10 sekunder inden min krop har slukket (og hver gang jeg falder i søvn så vågner min mindste baby) så nej herfra 😅 Men til jer andre — se en god tudefilm! En der virker hver gang er marley and me🙈
  4. Læg en ansigtsmaske eller tag en hårmaske i (god ide at gøre inden dit varme bad). Egentlig så plejer jeg at snige ansigtsmasker på lige efter en træning.. Men af hensyn til andre mennesker såsom postbudet, som ofte har forvekslet mig med lundin, så gør det endelig om aftenen 😂😬 En god hårmaske, som jeg bruger ugentligt er 👇🏼

1 spsk olivenolie og 1 spsk honning rørt sammen og masseres ind i håret. Lad sidde så længe du har tid, og skyl derefter ud.

5. Spis noget godt. Slik, frugt eller kage. Jeg ammer stadig, og er derfor konstant sulten, så denne reminder behøver jeg ikke 🙊 Men til jer andre, gå amok. En enkelt aften skader ikke, heller ikke 2.

6. Husk dig selv på at du ikke er en dårlig mor, du er bare udkørt, træt eller ganske simpelt bare MOR.

7. Jeg har kun prøvet dette en enkelt gang, men det var altså meget afslappende. Lav en bodyscan meditation (tager 10 min.). -Find en bodyscan på youtube, læg dig ned, slap af og afspil. 🌸

Håber i andre har en god aften 💕

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: