Online, tilgængelighed og posts – tanker

Har den seneste uge gået med nogle tanker omkring min tilstedeværelse på de sociale medier og det der tilhører – webshop, mail og indbakker… Jeg havde egentlig besluttet mig for at lade tankerne forblive tanker, men jeg tror det er vigtigt for mig at i alle har et indblik heri 🙊 Så “here it goes”….

Sagen er den at jeg fik en mail med en forespørgsel for noget tid siden, jeg lovede at vende tilbage inden for ret kort tid, hvilket jeg desværre glemte alt om, da hverdagen tog en uheldig drejning. Derudover var jeg ikke tilgængelig på diverse medier i dagene efter, grundet sygdom ved 2/3 rollinger.

Det er vigtigt for mig at være “mor” når mine børn er hjemme, er syge eller kræver mig på anden vis. Det er ekstra vigtigt for mig ikke at blive distraheret af telefonen i tide og utide indtil min barsel slutter, da jeg allerede har haft 2 barselsperioder på den måde (og det føler jeg har gået for meget ud over børnene). Når det er sagt, så føler jeg selv at jeg har fundet en reel balance, så jeg stadig kan svare beskeder, være online og markedsføre i det omfang der nu er brug for.

Vigtige beskeder bliver besvaret hurtigt, med det samme jeg ser den, hvor imod mindre presserende forespørgelser bliver besvaret med det samme jeg har muligheden (freden) til det ☺️ I samme skrivelse, er jeg klar over at jeg er den eneste der vurderer om en besked er vigtig eller ej, og jeg kan tage fejl. I såfald beklager jeg meget! 🌸

Verden er blevet så teknisk at det til tider kan se ud som om man er konstant online, at man altid er til stede og kan besvare beskeder, at man smider opslag op kl 2 om natten osv. Husk blot på at alt kan automatiseres, planlægges og hvis ikke man logger ud manuelt så er man altid “grøn” 😊

Jeg kan sige helt med sikkerhed at jeg ønsker at yde en yderst god kundeservice og håber på at gøre en forskel i jeres liv. Men jeg er stadig på barsel, har 3 børn under 4,5 år og er meget “græsenke”. Så derfor beder jeg jer, om at bære over med mig – i hvert fald den næste 2-3 ugers tid indtil at yngste bandit skal i dagpleje ☺️🤞🏻

På forhånd tak 🙈🌸

Ha’ en fantastisk aften 🤗

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: