Gør det selv – julegaver

Der er ikke noget der glæder mere juleaften, end en hjemmelavet gave – betænksomt, personligt og kreativt. Især hvis de vel at mærke kommer fra børnene 😅

Der er dog ingen der siger at alle gaver skal være tegninger eller abstrakte malerier lavet af børnene alene. Vi har tidligere lavet disse, i fællesskab og mener at de vil pryde ethvert bedsteforældre hjem. 🎁

De er billige at producere, nemme at gå til og ikke mindst så bliver de ikke pakket væk eller sat på øverste hylde hvor man lige kan skimte dem 😉🙃

Lerfad med håndaftryk.

Ler fad/skål med aftryk:
Køb selvtørrende ler + maling. (Kan købes i hobbyforeninger og i flyingTiger). Rul leret ud i ca 0,5-1 cm tykkelse, ønsket form og lav aftrykkene. Tørres nede i en skål, hvis du ønsker buede kanter mm. Når den er tørret, efter, tja jeg glemte mine i en uges tid -Men det tager vist ca 24 timer, så maler du aftrykkene i ønsket farve og voila —>

Dit eget billede på stearinlys:

Print det ønskede billede på en papirsserviet. (Servietten skal deles, der er typisk sat 2 stykker sammen, de skal rives fra hinanden) brug tape til at tape serviet på et alm. stykke papir og kom det i printeren. Sådan kan du let og elefant printe billeder på servietter selv 👌🏻

Herefter klipper du billedet ud, og så skal du placere det på dit stearinlys. Billedet skal “varmes” ned i lyset. Jeg bruger ganske enkelt en opvarmet teske. Brug en lighter til at varme skeen, og gnid forsigtigt hen over billedet. Billedet smelter nu ind i stearinlyset og tørrer. – Perfekt gave hvis du spørger mig ☺️🎁

Har du andre gode ideer? ☺️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: