Lidt ligesom det altid er mekanikerens bil der er i stykker….

Det er i hvert fald et godt ordsprog. For lidt det samme, hvor blot mit ordsprog må lyde: Behandlerens familie har ofte oversete skavanker…(?) er tilfældet herhjemme.

Idag har jeg fået intet mindre end 2 åbenbaringer (det er altså ikke så lidt, med den efterhånden brugte amme-hjerne jeg løber rundt med).

Problematikker som har stået på længe herhjemme er nu endelig “opdaget” og behandlingen må snarest begynde. Lad os starte med det første problem.

Min mands kæbe klikker når han spiser. Det er som sådan ikke et problem for ham, for det gør ikke ondt, og han bider ikke skævt eller andet. Det er mine ører der er problemet, for lidt ligesom andre ikke kan tåle negle på en tavle, smaskelyde eller andre irriterende lyde- så er hans klikkeri noget der får mine hår til at rejse sig. 🙈 I min søgen på viden om hovedpine stødte jeg på følgende ⬇️

Problemet er nu stort set løst (alt efter hvor spændt hans kæbe er, for mener den altid har klikket) 🙊 Inhvert fald de sidste 17 år hvor vi har været sammen har det generet mig på næsten daglig basis. 😅

Åbenbaring 2: Var ved lægen for noget med mig selv, men som snakken gik nævnte han, min læge, at han gerne lige ville se ind i Maggies ører og måle om der er væske. Og ganske så!! Det ene øre er fyldt med væske 🤦🏼‍♀️ Søvnproblematikken er nu løst (eller i hvert fald håbet derom). 🙏🏻

Back to the point. Min mor-samvittighed er helt i bund, jeg er flov og irriteret på mig selv over at jeg ikke har skænket “væske på ørene” en eneste tanke. Noget så åbenlyst, så almindeligt og så relativt nemt at behandle har ikke fundet vejen ind i det inderste af min skal.! 🤭😶🤦🏼‍♀️

Min mands liv består de næste måltider vi spiser sammen, og når han engang kommer hjem så starter vi behandlingen af hans efterhånden meget spændte kæbe 😅

Tænk at jeg som kan se alle andres spændinger, mønstre og mange af de grundliggende elementer der skaber disse, men ikke formår at lægge 2 og 2 sammen i min egen familie! Pinligt og tankevækkende. Jeg trøster mig selv med at det må være næsten det sammen som mekanikerens bil der er i stykker, og at den sjældent bliver fixet, fordi han simpelthen ikke har tid til det 😬 Jeg har ikke set skoven for bare træer om man siger – det er dog stadig kun en ringe trøst til mor selvværdet.

Har i andre oplevet hovedpine, gentagne migræneanfald, susen/hylen for ørene, nakkespændinger eller andet? Så husk på at problemet ofte er opstået et helt andet sted i kroppen. Hvis du vil have tjekket kroppen igennem så giv mig et kald – jeg er ret god til alle andre (end min egen familie) 🙈☺️🙏🏻

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: