3 naturlige antioxidanter alle burde kende og bruge

Lige i disse dage med corona-virus – nedlukning af Danmark – mere eller mindre massehysteri og fokus på (hvad der burde være) sundhed, skal man lede længe efter reelle gode råd til hvad du kan gøre for at booste din egen sundhed.

For det er egentlig der vi skal starte, for netop ikke at komme i risikozonen for at blive alvorlig syg, skulle man få covid19. For en god ordens skyld mener jeg selvfølgelig ikke kronisk syge personer – men den almindelige dansker.

For midt i situationens alvor ser man ting som frysepizza, instant nudler, Hvidt brød og konserves være helt udsolgt i butikkerne. Jovist det kan holde sig længe – skulle vi få en epidemi som den sorte pest, vil du som indehaver af disse varer måske leve en smule længere fordi du får “mad” men sandsynligheden for at din krop er svækket er langt større. Dit immunsystem skal fungere for at du ikke bliver syg det ved vi alle. Det betyder at der skal være gode celler i kroppen til at nedbryde dårlige og smittede celler. Kroppen er samtidig fantastisk til at helbrede sig selv, hvis du vel at mærke -pardon my french- ikke fylder den med lort. 😉

Jeg vil ikke give kostråd i dette oplæg, men blot give mit bud på de 3 ganske naturlige produkter du bør eje og bruge hvis du vil give din krop de bedste betingelser for at forblive rask, ung og corona fri ☺️

Sortkommen olie.

Anses for at være et af naturens ældste og stærkeste antioxidanter. Kan følges hundredevis af år tilbage i lægebøger mm. Immungendannende egenskaber, kan dræbe kræftceller (visse typer), kan hele akne, infektioner og visse typer af autonome sygdomme.

Kan tages indvortes og smøres direkte på kroppen. Følg altid den anbefalede dosis og anvisning.

Oregano olie.

Dette er naturens kraftigste antispetiske medikament og antioxidant. Oreganoolie er kendt for at fjerne streptokokker, svamp, rense blodet og så dokumenteres der effekt lignende morfin (smertelindring) til både gift og fibromyalgi. Oreganoolie er 200 gange stærkere antioxidant end C-vitamin. (Nu det nævnes så er c-vitamin det vitamin der menes at kurerer influenza).

Kan tages indvortes og smøres direkte på kroppen. Følg altid den anbefalede dosis og anvisning.

Bladselleri Juice.

Den har jeg vist været inde på et par gange før. Hvis man googler enten cellery/ sellerijuice så kommer der en bred vifte op af anbefalinger til denne juice – som er så simpel at det halve kunne være nok. Stoffer i bladselleri går ind og påvirker kroppens naturlige balance, styrker organer, mentalitet, hjerneceller, gigtsygdomme, hvide former for kræft, nyre problemer, immunsystemet osv osv. den kan både juices og blendes (herefter sies) – dog skal du drikke den på Tom mave, helst om morgenen.

#covid-19

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: