MomiCarry viklen er blevet testet af et pænt antal mødre, og herunder er et udpluk af deres oplevelser med viklen 🙂 

Hej Birgitte og Maggie 😊
For det første, 1000 tak fordi jeg måtte prøve viklen.
Generelt vil jeg sige at jeg syntes den har været super nem at bruge. Den er hurtig at tage på. Jeg har forsøgt både at tage den på med barn som det er vist i en video, men også hvor jeg har taget stoffet på som et kryds og så efterfølgende sat min datter i den. Det sidste har personligt fungeret bedst for mig.
   Nogle gange har der ikke lige været tid til at få rullet stoffet helt på plads i siderne, og så Sidder der ligesom en “pølse” af Stof i siderne og gnaver mig lidt (hvis det giver mening). Og det kan godt være svært lige at få pølsen rullet ud igen,  når man har et barn slynget samtidig.
   Jeg har haft lidt problemer med varmen, altså at vi begge bliver meget varme (men min datter er generelt meget varm). Så på de aller varmeste dage har jeg ikke brugt slyngen.
   Trods ovenstående syntes jeg faktisk slyngen er utrolig lækker, på dage hvor det har været lidt køligt har det været så skønt for både min datter og jeg at være slynget helt tæt sammen og det er næsten lige så sikkert som amen i kirken at hun er faldet i søvn inden for 10 minutter når hun er kommet op i den. Når jeg har fået den til at sidde godt, har jeg fået god støtte i ryggen også. Jeg har følt at viklen tilpasser sig mig og at det ikke er mig der skal tilpasse mig viklen.
De bedste hilsner
Simone 

Alder: Fire måneder
Vægt: 7.3 kilo
Min søn og jeg har testet viklen fra MomiCarry de sidste to måneder. Tidligere brugte vi en almindelig strækvikle, men jeg brugte den sjældent ude, fordi jeg fandt den bøvlet at tage på og sætte korrekt i en stresset situation. Med viklen fra MomiCarry når jeg slet ikke at blive stresset, for den tager ingen tid at tage på. Jeg bruger den herhjemme, når jeg har brug for at have frie hænder og nu bruger jeg også vikle, når jeg er ude at handle, går en tur og han ikke gider være i barnevognen mere eller er på café el. lign. Med pigerne. Sander virker også enormt tilfreds i den, og han kan lide at være der både sovende og vågen. Selvom han er ved at være stor, sidder den stadig rigtig godt på ham.
Vi er enormt glade for viklen fra MomiCarry, som gør hverdagen med en baby nemmere.
Stefanie P

Jeg har over de sidste 2-3 uger fået lov at afprøve den 2delte vikle udviklet af Birgitte/momicare. Den fungere i bund og grund som den almindelige strækvikle udover, at den ikke skal bindes – og det er pisse fedt, når man har et barn som jeg. Herhjemme bliver den brugt meget mere, end den almindelige vikle, fordi det er hurtig og nemt at tage den på og så kan man også tage den på, mens man har baby i armene. Min datter vil konsekvent kun falde i søvn og sove på mig og hvis jeg ikke havde fået den almindelige vikle på mig, allerede fra morgenstunden af, så var jeg simpelthen låst fast og havde ingen arme fri, før hun vågnede igen – med denne, kan jeg tage den på og af mens hun er i armene på mig, så jeg behøver ikke, at have den på dagen lang. Derudover, er den også i et stof, som gør at huden kan ånde deri – min datter er MEGET varm og har det også varmt i denne, men knap så varmt som i den almindelige vikle. Det eneste jeg mangler er, at jeg kan stramme ind/løsne som jeg vil, som man ellers kan når man binder den selv – men jeg mangler det ikke nok til, at jeg kan/vil være foruden! At den er nem og hurtig at tage på, uanset tid og sted opvejer det 100%, jeg ved slet ikke hvordan jeg har klaret mig uden den tidligere.
Caroline

Jeg synes at det simple er genialt, hurtigt og bekvemt. For min skyld kunne størrelsen godt være lidt mindre, min søn, nu 8 kg, hænger godt nede med røven dels pga længen af ringene men også fordi der er en del bounce.
Egentligt kan jeg godt lidt det bounce som stoffet giver, det giver og så en fin vuggeeffekt og min dreng har brug for viklen til at falde hen.
Stoffet kan jeg godt lide, anderledes end det alm bomuld, køligere og det virker tyndt og let i hånden.
Min eneste anke er at ringene gerne måtte være lidt mindre – ellers er den såre simpel.
TAK fordi vi måtte teste.
Og ang farver så har jeg fået en af de stribede og farver er lige mig, så den synes jeg er skøøøøøn!!

Held og lykke
Kærligst Katrine


Hej igen,
Update på brug. Den reddede mig idag da baby vågnede grædende i barnevognen! Jeg synes den er super smart til lige hurtig at få baby op uden at skulle stå og binde en vikle midt på vejen. Det tredje bærestykke der skal rundt om ryggen på nyfødt kunne jeg dog ikke få til at fungere.. jeg ved ikke om der er forskel på størrelsen af de tre ringe, men den jeg fik om ryggen på ham sad i hvert fald alt for løst til at støtte hverken numse eller nakke. Så jeg skulle stadig have en hånd på hovedet og løbende tjekke om numsen stadig var i “krydset” af de to andre ringe og ikke var ved at falde ud.
De to fungerer dog bedre end forventet med så glat stof. Han sad helt fast og var ikke ved at glide ud ved at stoffet “svuppede” til siden forbi numsen hvilket jeg ellers var bange for.
Og bonus, en veninde spurgte hvor jeg havde fået den fra og om der manglede flere testpersoner og hvor man kunne købe den 😍 (hun har en på 2,5 år og erfaring med vikle og ergobaby bæresele… og en ny på vej med termin om 4 dage) SÅ godt produkt!!

Nathalie